maandag 20 januari 2014

Verkeersbronnen

Misschien weten jullie dat niet maar ik krijg van blogspot statistieken door. Dan kun je zien hoe vaak welke blog is gelezen. Er wordt ook aangegeven hoe jullie op de blog terechtkomen, de zogenaamde verkeersbronnen (b.v. Facebook) en ik kan ook zien uit welke landen jullie komen. Jullie komen tegenwoordig erg vaak uit Rusland of de VS.

Soms komen jullie via een zoekwoord op een blog. Ik vond een van mijn blogs ooit terug op een startpagina van hobbywinkels. Vermoedelijk alleen omdat ik het woord "punniken" had gebruikt. Als je serieus op zoek bent naar een bepaalde kleur borduurzijde of een patroontje voor een ovenwant heb je verdomd weinig aan mij en mijn blogs.

Er is ook een wat zweverige site waar je mijn artikel "reïncarnatie" kunt lezen. Volkomen misplaatst staat hij daar tussen allerlei bloedserieuze verhalen, mijn onzinverhaaltje, Lees hem nog maar eens, als serieuze zwever heb je er niets aan

Sommige blogs trekken de aandacht van pornosites. Mijn laatste blog heet "Lellebel". Ik bedoel daarmee een boekwerk dat vroeger bij het Gemeente Energie Bedrijf werd gebruikt om gegevens bij te houden.

Als ik de statistieken bekijk sinds ik "Lellebel" gepubliceerd heb zijn erg veel bezoekers afkomstig van sites als "Vampirestate" of "Secretsearch".

Komisch vind ik dat en bij een titel als "Lellebel" kan ik me dat voorstellen. Maar ik heb ook eens een blog geschreven met in de titel "Oud Wijf". Ik kan jullie vertellen dat wij, oudere vrouwen, nog lang niet afgeschreven zijn. De blog "Oud Wijf" heeft heel veel belangstellenden getrokken. ( Deze woordspeling is volstrekt onbedoeld ontstaan, maar ik vind hem te leuk om te deleten.)

Ik schrijf graag over de honden. Zoals jullie wellicht weten is onze Casper een uitzonderlijk mooie Labradorreu. Een van de blogs over Casper heeft als titel "Mooie, zwarte man".

Nou, daar kwam een publiek op af. Ik zag het helemaal voor me, allemaal hitsige, hijgende dames en vermoedelijk ook mannen met een voorkeur voor zwart,  die vol verlangen mijn blog openen en wat zien ze dan???

Juist, ze zien een zwarte man alleen en uitsluitend gekleed in een medaille. Dat klopt weliswaar met de verwachtingen, maar ik denk dat ze in het totaal toch iets anders voor ogen hadden toen ze op zoek gingen naar een mooie zwarte man

Fantastisch, onze Cassie als lustobject, of zouden ze verder zoeken? Of raken ze zo in de ban van onze zwarte kanjer dat ze doorklikken naar de Labradorstartpagina?

Geen idee, maar ik vermaak me dol met de statistieken en de verkeersbronnen.

Aan de titel van dit blog kan ik me geen buil vallen, niemand zal iets opwindends verwachten bij "Verkeersbronnen" toch?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten